“Qyteti i luleve”, Suhareka merr grant afër gjysmë milioni për mjedis të pastër

Njëri nga qytetet më të pastërta në Kosovë dhe i njohur për lule të bukura, Suhareka sot ka marrë shpërblim për këtë.

10 min më parë / Suhareka

“Qyteti i luleve”, Suhareka merr grant afër gjysmë milioni për mjedis të pastër
Foto: Ilustrim

Plot 470 mijë euro është vlera e grantit të përfituar për mjedis të pastër.

Njoftimi është dhënë nga kreu i komunës, Bali Muharremaj, ndërsa çmimin e ka pranuar nënkryetarja e komunës, Mihrije Suka.


Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka thënë se edhe kësaj radhe komuna jonë është dalluar sa i përket ambientit dhe mjedisit të pastër.

Njoftimi i plotë i Muharremajt:

469.593,00 euro për Mjedis të pastër.

Komuna e Suharekës, sot ka përfituar grantin prej 469.593,00 euro të cilin sot e ka pranuar nënkryetarja Mihrije Suka.

Ky grant është për performancë komunale për Mjedisë të pastër.

Pra, edhe kësaj radhe Komuna e Suharekës është dalluar sa i përket ambientit dhe mjedisit të pastër.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *