QKMF-së në Suharekë i shtohet edhe një Autoambulancë

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj ka njoftuar se në QKMF në Suharekë sot është shtuar edhe një Autoambulancë për nevojat e Urgjencës.

Muharremaj përmes një njoftimi në facebook ka thënë se me qëllim ngritjen e cilësisë së shërbimeve urgjente shëndetësore dhe ofrimin sa më të shpejtë dhe profesional të ndihmës në intervenimet e shpejta është shtuar edhe një Autoambulancë.

Njoftimi i plotë:

Me qëllim ngritjen e cilësisë së shërbimeve urgjente shëndetësore dhe ofrimin sa më të shpejtë dhe profesional të ndihmës në intervenimet e shpejta QKMF Suharekë, tashmë kemi edhe një Autoambulancë për nevojat e Urgjencës.

Poashtu me qytetarët të cilët në këtë qender po trajtoheshin kam biseduar lidhur me avansimin e kushteve.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.