QKMF e Suharekës furnizohet me insulina

QKMF e Suharekës furnizohet me insulina
Herolind Bytyçi

19.07.2021 / Suhareka

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Suharekë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se është furnizuar me insulina.

Sipas njoftimit të QKMF-së furnizimi është bërë me insulinë të llojit Novomix dhe Novorapid dhe që nga sot qytetarët mund ti marrin ato.

Kujtojmë se Ministria e Shëndetësisë ditë më parë kishte njoftuar se ka filluar shpërndarja e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) të Kosovës.

MSH-ja përmes një njoftimi kishte bërë të ditur se pas hapjes së rrugëve ligjore, kjo ministri ka përfunduar të gjitha procedurat për furnizimin e insulinave.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit