Punë e duarve të arta, edhe këtë vit nxënësit e “Skënder Luarasit” i qepin uniformat vet

Përderisa shkollat e tjera kërkojnë nga Operatorët Ekonomik, që merren me rrobaqepësi, të bëjnë oferta për pajisjen e nxënësve me uniforma, këtë praktikë tash e disa vite nuk po e ndjek Sh.M.T “Skënder Luarasi”.

15.11.2021 / Suhareka

Punë e duarve të arta, edhe këtë vit nxënësit e “Skënder Luarasit” i qepin uniformat vet
Foto: Ilustrim

Nxënësit e kësaj shkolle edhe këtë vit po kujdesen për uniformat e nxënësve të klasave të X-ta dhe nxënësve të shkollës profesionale “Abdyl Ramaj”, duke bërë qepjen e tyre.

Një gjest ky që duhet duartrokitur e të jetë mësim edhe për të tjerët, ku me këtë rast kursehen kolegët e tyre të dy shkollave deri në 50% të mjeteve për blerjen e tyre, ku çdo nxënës do të paguajë vetëm pjesën e materialit, shkruan SuharekaOnline.


Janë këta nxënësit e drejtimit rrobaqepësi (klasa e XII-të) të cilët me duart e tyre të arta po e dëshmojnë punën e tyre profesionale.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *