Policia në SHMP “Abdyl Rama“ në Shirokë mban ligjërata në kuadër të projektit ‘Siguria në Shkollë’

Policia e Kosovës ka mbajtur ligjërata me temën “Parandalimi dhe identifikimi i hershem i përdoruesve të substancave narkotike”.

Më 12.02.2020, në SHMP “Abdyl Rama“ në Shirokë, në lidhje me projektin ‘Siguria në Shkolla’ është mbajtur ligjërata “Parandalimi dhe identifikimi i hershem i përdoruesve të substancave narkotike”.

Në këtë aktivitet kanë marr pjesë 30 nxënës të klasave të dhjeta dhe 15 prind, të cilëve u janë shpërndarë fletushka në lidhje me pasojat nga përdorimi i substancave narkotike.

RAPORTO