Aktuale

Për shkak të punimeve, KEDS ndërpren rrymën në disa fshatra të Suharekës

Foto: Ilustrim

Kompanoia KEDS ka njoftuar se do të ketë punime dhe se në disa fshatra të Suharekës tashmë është ndërprerë ryma.

Sipas njoftimit të KEDS-it, ndërprerjet kanë ndodhur nga ora 10:00 ku do zgjasin deri në orën 12:00.

Njoftimi i plotë:
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1. Në NS 110/10kV Theranda është ndërprerë:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 10:00 – 12:00.

Cineplexx organizon eventin Family Night me çmim special të biletave

Cineplexx sjell premierën e filmit Playing with Fire, për të cilin do të organizojë një event Family Night në të dy kinematë.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave të rrjetit me tension 10kV. Në fshatin Dubravë.