Për 6 muaj Komuna e Suharekës shpenzoi mbi 8,400 euro për telefoni mobile

Për 6 muaj Komuna e Suharekës shpenzoi mbi 8,400 euro për telefoni mobile
Fjolla Hoxha

21.07.2021 / Suhareka

Në shpenzimet e periudhës janar-qershor 2021, sipas njësive buxhetore dhe kodeve ekonomike të Komunës së Suharekës, ndër tjerash figurojnë edhe shpenzimet për telefoni mobile.

Në bazë të raportit të publikuar në uebfaqen e Komunës së Suharekës figuron që Zyra e Kryetarit të Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj në periudhën kohore janar-qershor të këtij viti ka shpenzuar 1,828.54 euro për telefoni mobile, raporton SuharekaOnline.

Në këtë periudhë kohore shpenzime për telefoni moblie pas zyrës së kryetarit janë bërë për bujqësinë, gjithsej 1,077.36 euro.

Njësia BuxhetoreTelefoni Mobile, janar-qershor 2021
Zyra e Kryetarit1,828.54€
Buxhet Ekonomi dhe Financa519.44€
Administrata593.22€
Inspekcioni185.70€
Zyra e Kuvendit Komunal540€
Shërbimet Publike739.02€
Bujqësia1,077.36€
Planifikimi urban – Urbanizmi241.81€
Shërbimet Kadastrale347.45€
Administrata295.65€
Shërbimet Sociale238.64€
Shërbimet e Kujdesit Primar Shëndetësor (QKMF)781.58€
Shërbimet Kulturore375.44€
Administrata e Arsimit185.70€
Arsimi parafillor155.83€
Arsimi fillor206.19€
Arsimi i mesëm170.72€
TOTAL8,482.29€
LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit