PDK e Suharekës kërkon nga Muharremaj që të marrë një sërë masash në të mirë të komunitetit

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Therandë, i është drejtuar me kërkesë Kryetarit të Komunës, duke propozuar marrjen e masave në ndihmë të të prekurve nga Covid-19, bizneseve dhe bujqëve të komunës sonë.

Sipas kërkesës së PDK-së propozohet që të mbështeten qytetarët, bizneset, klubet sportive, punëtorët dhe mbi të gjithë të prekurit nga covid-19.

RAPORTO