Pajisja e nxënësve me uniforma, Gjimnazi “Jeta e Re”-Suharekë fton operatorët ekonomik të bëjnë oferta

Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë kërkon nga Operatorët Ekonomik, që merren me rrobaqepësi, të bëjnë ofertë për pajisjen e nxënësve të shkollës sonë me uniforma.

13.10.2021 / Suhareka

Pajisja e nxënësve me uniforma, Gjimnazi “Jeta e Re”-Suharekë fton operatorët ekonomik të bëjnë oferta
Foto: Ilustrim

Uniformat për femra do të jenë mantele ndërsa për djem do të jenë xhaketa.

Operatorët Ekonomik duhet të paraqesin:
1. Certifikatën e regjistrimit të biznesit së bashku me dokumentet tjera përcjellëse;
2. Vërtetimi i taksave Komunale (certifikata) për tremujorin e fundit të vitit 2021 në emër të operatorit ekonomik;
3. Formulari me çmimin e ofruar nga ofertuesi (ky dokument merret në drejtorinë e shkollës);
4. Duhet të dorëzojnë të paktën nga një model mantele dhe xhakete si dhe mostra materialesh.


Afati për tërheqje të formularit të ofertave është 7 ditë pune: prej datës 08.10.2021 deri më 19.10.2021 në drejtorinë e Gjimnazit “Jeta e Re” në Suharekë.

Afati për dorëzimin e ofertave është më: 19.10.2021 deri në ora 13:30.

Hapja e ofertave bëhet në prani të operatorëve ekonomik në ora 14:00, në zyrën e drejtorit të shkollës.

Ftese-per-oferte

KOMENTE0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *