Nxënësit e të drejtimit hoteleri, nga tani praktikën profesionale do ta bëjnë në “LAMI Palace”

Sot gjatë ditës është nëshkruar Memorandumi i Mirëkuptimit në mes të SH.M.P. “Abdyl Ramaj” dhe Restorant “LAMI”, për realizimin e praktikës profesionale për nxënësit e drejtimit hoteleri.

“Duke falenderuar udhëheqësit e restorant “LAMI” dhe mësimëdhënësen Leonora Dakaj për përkushtimin, nxënësit e drejtimit hoteleri do të fitojnë aftësi praktike në fushën profesionale që kanë zgjedhë” thuhet në njoftimin e SH.M.P. “Abdyl Ramaj”.

Drejtoria e shkollës do të mbështesë çdo inciativë të mësimdhënësve për krijimin e partneritetit publiko-privat gjithmonë në interesin e nxënësve dhe në pajtueshmëri me kërkesat e tregut të punës, thuhet në komunikatë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.