Nxënësit e drejtimit ekonomi, nga tani praktikën profesionale do ta bëjnë në “Solid”

Në mengjesin e sotëm  është nëshkruar Memorandumi i bashkëpunimit në mes të SH.M.P. “Abdyl Ramaj” dhe fabrikës së këpucëve “Solid” për realizimin e praktikës profesionale për nxënësit e drejtimit ekonomi profili kontabilitet .

Ky partneritet veprues dhe funksional është realizuar duke ju falenderuar angazhimit përmanent të mësimdhënëses Njomza Elshani.

Drejtoria e shkollës do të mbështesë çdo inciativë të mësimdhënësve për krijimin e partneritetit publiko-privat gjithmonë në interesin e nxënësve dhe në pajtueshmëri me kërkesat e tregut të punës, thuhet në komunikatë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.