Një i shëruar në Suharekë nga COVID-19, 147 në tërë Kosovën

Një i shëruar në Suharekë nga COVID-19, 147 në tërë Kosovën
Çlirim Gashi

04.06.2021 / Suhareka

Ministria e Shëndetësisë së bashku me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë konfirmuar 7 raste pozitive me COVID-19.

Brenda 24 orëve është raportuar një rast i vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rasti i vdekjes është nga komuna: Malishevë 1 rast.

Gjithashtu, në Kosovë janë shëruar edhe 147 pacientë me COVID-19, ku një prej tyre në Suharekë.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Mitrovicë (48), Pejë (22), Prishtinë (16), Ferizaj (10), Lipjan (8), Fushë Kosovë (8), Podujevë (8), Gjilan (4), Prizren (3), Malishevë (3), Vushtrri (3), Klinë (2), Obiliq (2), Gjakovë (2), Istog (1), Deçan (1), Gllogoc (1), Viti (1), Kaçanik (1), Suharekë (1), Dragash (1), Rahovec (1).

LEXO EDHE:  Një rast i ri me COVID-19 në Suharekë, një i vdekur dhe 20 raste në tërë Kosovën
RAPORTO