Nga sot pijen energjike Golden Eagle mund ta gjeni edhe në Holandë

30.09.2020

Tashmë shtrirja e rrjetit të shitjes së pijes energjike Golden Eagle ka prekur përmasat botërore. Që nga Amerika e largët e deri në kontinentet e pjesës lindore Golden Eagle është duke vazhduar të rritet me rrjetin e saj të distribuimit. Prezenca e Golden Eagle nëper botë sa vjen e bëhet më e fuqishme, ku nga […]

Nga sot pijen energjike Golden Eagle mund ta gjeni edhe në Holandë Foto: Ilustrim

Tashmë shtrirja e rrjetit të shitjes së pijes energjike Golden Eagle ka prekur përmasat botërore.

Që nga Amerika e largët e deri në kontinentet e pjesës lindore Golden Eagle është duke vazhduar të rritet me rrjetin e saj të distribuimit.

Prezenca e Golden Eagle nëper botë sa vjen e bëhet më e fuqishme, ku nga tani do të jetë prezente edhe në Holandë!

Kontigjenti i parë për në Holand është nisur sot dhe së shpejti konsumatorët në këtë shtet mund ta gjejn pijen energjike Golden Eagle në marketet e tyre.

Ndryshe Holanda renditet si një ndër afro 40 shtetet ku konsumatorët e pijes energjike Golden Eagle mund të furnizohen me energji.