TERR Nesër ky fshat i Suharekës do të mbetët 6 orë pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendin që do të ketë ndërprerje të rrymës të martën.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se fshati Budakovë i Komunës së Suharekës për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 14 janar.

Data e punimit: 14-01-2020

1.
Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.
Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe  Begaj.

Arsyeja: Pastrim i trasesë nga drunjët, evitimi rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrengimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm etj.