Në Vraniq fiton Lëvizja Vetëvendosje me 357 vota

Ka përfunduar një pjesë e madhe e numërimit të votave edhe në Komunën e Suharekës.

Sipas rezultateve preliminare në fshatin Vraniq prinë Lëvizja Vetëvendosje me 357 vota duke lënë pas LDK me 286 vota, raporton SuharekaOnline.

Poashtu në këtë fshat më poshtë se LVV është edhe PDK me 216 vota, AAK me 121 vota dhe NISMA me 38 vota.

Rikujtojmë se Lëvizja Vetëvendosje në Komunën e Suharekës është duke prirë me 37.54%.


2409A/01R2409A/02R2409A/03DTOTAL
LVV114119124357
PDK537885286
LDK11710465216
AAK433345121
NISMA13121338
RAPORTO