Në tre muajt e parë të 2021’s, pandemia iu vuri dryrin 13 bizneseve në Suharekë

Në tre muajt e parë të 2021’s, pandemia iu vuri dryrin 13 bizneseve në Suharekë
Eurolinda Zenelaj

04.05.2021 / Suhareka

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Repertorin Statistikor mbi Ndërmarrjet Ekonomike në Kosovë për tremujorin e parë (TM1) 2021.

Numri më i madh i bizneseve zyrtarisht të mbyllura kanë punuar në sektorin e tregtisë me shumicë dhe pakicë, pasuar nga industria përpunuese, hoteleria dhe akomodimi.

Ndërsa, sipas të dhënave të publikuara nga ASK, figuron që gjatë tre muajve të parë të këtij viti në Komunën e Suharekës janë mbyllur 13 biznese, raporton SuharekaOnline.

Viti – 2021Nr. i bizneseve të mbyllura në Suharekë
TM1 (janar, shkurt, mars)13

Numri i bizneseve të mbyllura gjatë tremujorit të par të 2021’s është rritur për një, duke e krahasuar me periudhën e njëjtë kohore të vitit 2020.

Rikujtojmë se gjatë vitit që lam pas, në Komunën e Suharekës janë mbyllur gjithsejt 35 biznese.

Në tabelën e mëposhtme e gjeni numrin e bizneseve të mbyllura në Suharekë gjatë vitit 2020.

Viti – 2020Nr.i biznese të mbyllura në Suharekë
TM1 (janar, shkurt, mars) 12
TM2 (prill, maj, qershor)3
TM3 (korrik, gusht, shtator)11
TM4 (tetor, nëntor, dhjetor)9

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit