Në Suharekë mbahet aktiviteti ‘Vjelja e Rrushit Kosova 2020’

Aleanca Kosovare e Bizneseve dhe AGROKOSOVA HOLDING në Suharekë, ju ftojnë të merrni pjesë në aktivitetin: Vjelja e Rrushit Kosova 2020 me moto: Unë Konsumoj Produkte Vendore, Po JU? .

Aktiviteti do të mbahet në  objektin e AGROKOSOVA në zona industriale-Shirokë, Suharekë më datë 14 shator 2020, e Hënë nga ora 11:00.

Me këtë rast do të nënshkruhen  marrëveshje për bashkëpunim ekonomik në mes kompanisë Kosovare dhe atyre të regjionit për eksport.

Të ftuar janë: Përfaqësues të institucioneve qendrore dhe lokale, përfaqësues të Bizneseve, shoqërisë civile, mediave etj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.