Në fshatin Sopijë përkujtohen dëshmorët dhe martirët

02.04.2022

Ně këtë ditë përkujtimore, kryetari i Komuněs së Suharekës, Bali Muharremaj së bashku me bashkëpunëtorë kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora lulesh te lapidari i dëshmorëve dhe martirëve. Në fund, janë përshëndetur me familjarët e pranishëm të dëshmorëve dhe të martirëve nga fshati Sopijë, i cili ka dhënë shumë për lirinë dhe Pavarësinë e […]

Në fshatin Sopijë përkujtohen dëshmorët dhe martirët Foto: Ilustrim

Ně këtë ditë përkujtimore, kryetari i Komuněs së Suharekës, Bali Muharremaj së bashku me bashkëpunëtorë kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora lulesh te lapidari i dëshmorëve dhe martirëve.

Në fund, janë përshëndetur me familjarët e pranishëm të dëshmorëve dhe të martirëve nga fshati Sopijë, i cili ka dhënë shumë për lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës.