Në fshatin Savrovë po rregullohen rrugët lokale

Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se sot filluan punimet në rregullimin e rrugëve lokale në fshatin Savrovë.

Në fshatin Savrovë po vazhdon rregullimi i rrugëve lokale, të cilat janë në interes të banorëve të këtij fshati.

Gjatë punimeve në rregullimin e rrugëve lokale në fshatin Savrovë, ishin të pranishëm edhe Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj së bashku me stafin e tij.

Kryetari Muharremaj gjatë takimit me banorët prezent gjatë punimeve ka thënë se: “Sot po vazhdojmë me rregullimin e rrugëve lokale ne fshatin Savrovë”. Puna nuk do të ndalet”.

🎬🍿 Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor në Dubai.