Në “Ditën e Ambientit” amerikani mbjellë fidane në Suharekë

Simon Place nga kompania Amerikane Berry Global, e cila punon në fushën e ambientit, ka kontribuar sot në fshatin Reqan me dhjetëra fidane.

Ai  dëshiroi ta festoj Ditën e Ambientit në Suharekë, duke parë që Komuna e Suharekes dhe Kryetari Muharremaj e ka vendosur si prioritet në qeverisjen e tij mbrojtjen e ambientit.

I shoqëruar nga kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, drejtori i Shërbimeve Publike, Enver Shabani, drejtoresha për Urbanizëm dhe Planifikim, Sanie Kuqi, z.Place kanë mbjellur mbi dhjetëra fidane në Reqan.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.