Në 7 fshatra të Suharekës sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar se sot (e premte) në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

22.10.2021 / Suhareka

Në 7 fshatra të Suharekës sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në ora 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Po ashtu, sipas KEDS-it arsyeja e ndërprerjes së energjisë elektrike është se do të bëhet mirëmbajtje preventive.


1. TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *