Ndërprerjet e rrymës që u paralajmruan nga KEDS për nesër shtyhen deri të hënën

KEDS ditë më parë kishte njoftuar se në Suharekë më 28 nëntor (2020) do të ketë ndërprerje të energjisë deri në 12 orë.

Mirëpo këto punime janë shtyer për datën 30 nëntor, kështu është bërë e ditur nga KEDS përmes një njoftimi për media, përcjellë SuharekaOnline.

Data e punimit: 30-11-2020

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Në NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:
Dalja 10 kV Theranda  (kodi: 32000016) prej ores  08:00  – 20:00
Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Vinston Çreçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove te reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

Data e punimit: 30-11-2020

Në NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:
Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej orës  08:00 – 20:00
Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe një pjesë e Reshtanit dhe Therandës.
Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO