Ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike për ditën e premte në Suharekë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 14 gusht 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërpitet:
Dalja 10kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 -13:00.
Vendet:Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Ilyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit për Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Sipas njoftimit të KEDS, arsyeja e ndërprerjes është aktivizimi i kthinës së re në NS 100/35/10 Theranda dhe shkarkimi daljes 10 kV Studençani.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.