Ndërprerje edhe sot, këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se sot (e enjte) në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

16.12.2021 / Suhareka

Ndërprerje edhe sot, këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 12:00 deri në 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të aktivizimit të segmentit 10 (20) kV për Maqitevë.


Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Stabilimenti për Maqitevë  nga ora 12:00 deri 15:00.

NS 10/0.4kV Dvoran Kodi: 32000002019);
NS 10/0.4kV Pishina Mushtisht (Kodi:32000002024);
NS 10/0.4kV Osmani Mushtisht (Kodi:32000002026);
NS 10/0.4kV Delloc (Kodi:32000002027);
NS 10/0.4kV Maqiteva I (Kodi:32000002028);
NS 10/0.4kV Maqiteva II (Kodi:32000002029);
NS 10/0.4kV Ismet Hajdari Delloc (Kodi:32000002032);
NS 10/0.4kV privat Mushtisht (te Ura e Delovcit) (Kodi:32000002039);
NS 10/0.4kV (Kodi:32000002055);
NS 10/0.4kV Vraniqi I (Kodi:32000002014);
NS 10/0.4kV Vraniqi IV (Kodi:32000002022).

Vendet: Një pjesë e Vraniqit, një pjesë e Mushtishtit, Dellocit dhe Dvoranit.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit 10(20)kV per Maqitevë.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *