Ndërprerje edhe sot, fshatrat e Suharekës që do mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se sot në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

15.01.2022 / Suhareka

Ndërprerje edhe sot, fshatrat e Suharekës që do mbesin pa rrymë
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 12:00 deri në 14:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të vendosjes së grupit matës kontrollues.


Nga NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet: LP 10kV Mamusha (kodi: 32000006)  nga ora 12:00 deri 14:00.

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *