Muharremaj “ringjallë” tregun ditor në qendër të qytetit

25.12.2018

Suhareka që nga nesër do ta ketë Tregun Ditor (i gjelbërt) në qendër të qytetit . Pra, ashtu siç e ka pasur gjithmonë qyteti, në vendin që e mbajmë mend gjithmonë i cili ishte shkatërruar gjatë luftës së fundit në Kosovë. Është pikërisht kryetari i Komunës, Bali Muharremaj që po ringjallë këtë treg. Tashmë objekti […]

Muharremaj “ringjallë” tregun ditor në qendër të qytetit Foto: Ilustrim

Suhareka që nga nesër do ta ketë Tregun Ditor (i gjelbërt) në qendër të qytetit . Pra, ashtu siç e ka pasur gjithmonë qyteti, në vendin që e mbajmë mend gjithmonë i cili ishte shkatërruar gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Është pikërisht kryetari i Komunës, Bali Muharremaj që po ringjallë këtë treg. Tashmë objekti është modern dhe me kushte higjenike, duke plotësuar një nevojë jetike për qytetarët.

Nesër do ta bëhet përurimi i Tregut nga Kryetari Bali Muharremaj së bashkë me Kryemenistrin Ramush Haradinaj dhe qytetarët.