Muharremaj përuron edhe një park tjetër për qytetarë

Muharremaj përuron edhe një park tjetër për qytetarë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj në orët e pasditës i shoqëruar nga deputeti i AAK-së, Blerim Kuçi, anëtarja e kryesisë së AAK-së, Albena Reshitaj kanë bërë përurimin e një parku të ri në Suharekë.

Parku që mban emrin e dëshmorit Agron Berisha veçmas këndit të lojërave për fëmijë, fushës së futbollit dhe asaj të basketbollit ka edhe hapësirat pushuese për qytetarët.

Ky është parku i dytë që është përuruar brenda 10 diëve nga kryetari Muharremaj.

Në fjalën e tij përuruese kryetari Muharremaj ka uruar qytetarët dhe njëkohësiht ka kërkuar nga ta që kujdesen për ambientin në këtë pjesë të qytetit.

I fundit ishte parku i qytetit në të cilin janë vendosur lojërat për të gjitha grupmoshat.

RAPORTO