Muharremaj: Nga 1 korriku bartja e maskave obligative

Një urdhëresë e nënshkruar nga kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, urdhëron që nga data 01.07.2020 të gjithë punëtorët e administratës së Komunës së Suharekës, obligohen ti mbajnë maskat mbrojtëse.

Poashtu edhe qytetarët janë të obliguar të mbajnë maska mbrojtëse, para se të hyjnë në institucionet publike.

Mbajeni distancën dhe kujdesuni maksimalisht ti respektoni rregullat e caktuara nga institucionet shëndetësore.

LEXO EDHE:  Rruga "Luigj Nikolla" pritet të asfaltohet brenda 60 dite