Muharremaj bënë homazhe në Suharekë: E përjetshme qoftë lavdia për dëshmorët dhe heronjët

28.11.2020

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj për nderë të festave të 28 nëntorit ka bërë homazhe sot tek Parku i varrezave të dëshmorëve. Homazhe u bënë edhe të shtatoret e heronjëve Besim Ndreca, Fadil Vata dhe të dëshmori Kenan Halimi. Muharremaj gjithashtu përmes një postimi në facebook ka uruar festat e 28 nëntorit ku […]

Muharremaj bënë homazhe në Suharekë: E përjetshme qoftë lavdia për dëshmorët dhe heronjët Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj për nderë të festave të 28 nëntorit ka bërë homazhe sot tek Parku i varrezave të dëshmorëve.

Homazhe u bënë edhe të shtatoret e heronjëve Besim Ndreca, Fadil Vata dhe të dëshmori Kenan Halimi.

Muharremaj gjithashtu përmes një postimi në facebook ka uruar festat e 28 nëntorit ku ka publikuar disa fotografi me mbi shkrimin “Urime festat e 28 Nëntorit! E përjetshme qoftë lavdia për dëshmorët dhe heronjët!