Me homazhe te Parku i Dëshmorëve, qytetarë të shumtë kujtojnë sakrificën e të rënëve për liri

Me rastin e 17 Shkurtit, përfaqësues të institucioneve lokale, deputet, familjarë të dëshmorëve dhe qytetarë të shumtë vendosën kurora lulesh te Parku i Dëshmorëve në Suharekë.

Më këtë rast sot u kujtua sakrifica e të rënëve, për lirinë që ne e gëzojmë sot.

Është pikërisht ky vend që dëshmon atdhedashurinë që është simbol i asaj se si duhet ky vend dhe duhet të vazhdojë të jetë udhërrëfyes për punën dhe brezat e ardhshëm.