Më datën 3 dhjetor reduktimet e rrymës nga ora 10:00 – 16:00

02.12.2018

Më 03.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, […]

Më datën 3 dhjetor reduktimet e rrymës nga ora 10:00 – 16:00 Foto: Ilustrim

Më 03.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.