Diskutim për situatën me pagesat Mbahet takimi i Këshillit të drejtorëve komunal, Muharremaj kërkon të respektohet ligji dhe afatet

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me drejtorët e drejtorive komunale.

Gjatë takimit kryetari Muharremaj ka diskutuar me të gjithë të pranishmit për situatën që kishte të bënte me pagesat, përkatsisht gjendjën rreth obligimeve financiare.

Kryetari edhe kësaj radhe ka kërkuar që të respektohet Ligji dhe afatet. Pas diskutimeve dhe njoftimeve më pas kryetari ka dhënë detyra dhe përgjegjësi për drejtorat për ditët në vijim.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.