Mbahët mbledhja e Këshillit të Drejtorëve në Suharekë

Sot në komunën e Suharekës u mbajt mbledhja e Këshillit të Drejtorëve.

Kryetari i Komunës së Suharkës Bali Muharremaj, sot ka mbajtur takimin e rregullt me Këshillin e drejtorëve komunal, ku ka biseduar për punët që po punohen nëpër drejtoritë e tyre.

Kryetari me theks të veçantë u interesua rreth realizimit të projekteve që janë në përfundim e sipër, ku ka kërkuar që ato të jenë në harmoni me kontratat e nënshkruara nga punë kryesit.

Më pastaj kryetari ka dhënë dhe detyra tjera për drejtorët për këtë javë.