Lëvizja Vetëvendosje fiton edhe në Samadraxhë, merr 564 vota

Ka përfunduar një pjesë e madhe e numërimit të votave edhe në Komunën e Suharekës.

Sipas rezultateve preliminare në fshatin Samadraxhë Lëvizja Vetëvendosje ka fituar me 564 vota duke lënë pas PDK me 217 vota, raporton SuharekaOnline.

Poashtu, në këtë fshat më poshtë se LVV është edhe AAK me 202 vota, LDK me 175 vota dhe 29 vota.

Rikujtojmë se Lëvizja Vetëvendosje në Komunën e Suharekës është duke prirë me 37.54%.

RAPORTO