LDK dega në Suharekë: Koalicioni me VV kërkesë qytetare

Foto: Ilustrim

Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës Dega në Suharekë, në mbledhjen e fundit të mbajtur më 19.01.2020 pos tjerash shqyrtoi edhe situaten e krijuar pas çertifikimit të rezultateve të zgjedhjeve dhe mundësinë e krijimit të institucioneve mbështetur në vullnetin e qytetarëve të shprehur me votë në zgjedhjet e 6 tetorit.

Me këtë rast, Kryesia e Degës së LDK-së në Suharekë vlerëson që dy subjektet fituese të zgjedhjeve LVV dhe LDK duhet t’i shikojnë interesat e qytetarëve para atyre partiake dhe të jetësojnë vullnetin e mbi 400 000 votuesve për ndërtimin e koalicionit të shpresës dhe vullnetit të qytetarëve të shprehur me votë në zgjedhjet e 6 tetorit.

Kryesia e Degës vlerëson që koalicioni VV-LDK është kërkesë qytetare dhe si e tillë duhet domosdoshmërisht të jetësohet.

Çdo vonesë apo dështim i këtij koalicioni është i dëmshëm për vendin dhe kundër vullnetit të qytetarëve të shprehur me votën e tyre në zgjedhjet e 6 tetorit dhe njëherit kërkon nga lidershipi i këtyre dy subjekteve që sa më parë të arrihet koalicioni i shumkërkuar nga qytetarët.

🎬🍿 Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor në Dubai.