Kryetari Muharremaj takim koordinues me mirëmbajtësit e hapsirave publike nëpër fshatra

Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, sot ka takuar mirëmbajtësit e hapsirave publike të fshatrave, me të cilët ka bashkëbiseduar për punën e tyre që ata po bëjnë nëpër fshatrat e tyre.

Kryetari Muharremaj, ka kërkuar nga ata të respektohet marrëveshja e lidhur mes tyre dhe Komunës së Suharekës.

Prezent, në takim ka qenë edhe drejtori i Administratës z.Driton Maliqaj, i cili është edhe koordinues i kësaj marrëveshje si dhe përfaqësues nga Ekoregjioni.

Të kontraktuarit, e kanë falënderuar kryetarin Muharremaj, për angazhimin e tyre në punë dhe për mirëmbajtjen e fshatrave të tyre.

🎬🍿 Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni nga premierat më të fundit botërore, deri tek filmat vendor që po vazhdojnë të korrin suksese.

Kryetari Muharremaj ka premtuar se ata do t’i kenë edhe mjetet teknike të punës që i duhen gjatë orarit të punës.