Kryetari Muharremaj konfirmon emrat e drejtorëve të rinj në qeverisjen “Muharremaj 2”

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj me fillimin e vitit të ri ka përzgjedhur edhe emrat e drejtorëve.

05.01.2022 / Suhareka

Kryetari Muharremaj konfirmon emrat e drejtorëve të rinj në qeverisjen “Muharremaj 2”
Foto: Ilustrim

Emrat e përzgjedhur i ka konfirmuar vet Muharremaj në një prononcim për SuharekaOnline. Ai përmes telefonit ka konfirmuar emrat e poshtëshënuar.

Kështu posti i nënkryetares do të udhëheqet prapë nga Mihrije Suka.


  1. Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor – Visar Kuçi
  2. Drejtoria e Administratës – Kymete Bajraktari
  3. Drejtoria e Arsimit – Remzi Bajselmani
  4. Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport – Lorika Gashi
  5. Drejtoria e Financave – Labinot Halitjaha (PDK)
  6. Drejtoria e Bujqësisë – Ardian Kotorri
  7. Drejtoria për Pronë dhe Kadastër – Armend Krasniqi (PDK)
  8. Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale – Besa Kuçi
  9. Drejtoria për Shërbime Publike, Mjedis dhe  Emergjenca – Enver Shabani

Deri më tani nuk është përzgjedhur emri i drejtorit të Inspeksionit.

Ndryshe Bali Muharremaj ka fituar mandatin e dytë qysh në raundin e parë duke marr besimin e më shumë se 50% të qytetarëve.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *