Aktuale

Kryetari i qytetit të Rapperswil të Zvicrës viziton Suharekën!

Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Rapperswil-it të Zvicrës z.Martin Stöckling, sot e ka vizituar Komunën e Suharekës. Ai është pritur nga kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj dhe stafi i tij.

Në zyrën e kryetarit, ata së bashku më zyrtarë nga të dyja komunat, Rapperswil dhe Suharekë, kanë bashkëbiseduar për ecuritë e punës dhe praktikat punuese të të dyja komunave, me theks të veçantë, për zhvillimin e mëtutjeshëm të Komunës së Suharekës dhe jo vetëm.

Kryetari Muharremaj, i ka uruar mirëseardhje, kryetarit Martin Stöckling dhe e ka falënderuar për përkrahjen e vazhdueshme që shteti zvicerian po i bënë Kosovës.

Prezent në këtë takim, ka qenë edhe Konsulli i Republikës së Kosovës në Zurich, z.Visar Rrecaj.

Kryetari, e ka njoftuar z.Martin Stöckling, me punën e përditshme që ai bënë si dhe e ka njoftuar për zhvillimin e Komunës së Suharekës, lidhur me projektet e realizuara të deritanishme si dhe me ato që janë në plan të realizohen tutje.

Cineplexx organizon eventin Family Night me çmim special të biletave

Cineplexx sjell premierën e filmit Playing with Fire, për të cilin do të organizojë një event Family Night në të dy kinematë.

Pas takimit zyrtar, ata së bashku kanë vazhduar me vizita nëpër terren me mbjelljen e disa fidaneve dekorative në qytet dhe duke i vizituar disa projekte të realizuara nga Komuna e Suharekës, si tek: “shtigjet e ecjes“, Parkun e qytetit etj…dhe në disa biznese private që operojnë në Komunën tonë.