Konkursi për një mjek/e të pediatrisë në QKMF-Suharekë, publikohet lista e kandidatëve

Konkursi për një mjek/e të pediatrisë në QKMF-Suharekë, publikohet lista e kandidatëve
Eurolinda Zenelaj

21.04.2021 / Suhareka

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës më datë 31 mars, 2021 kishte hapur konkurs pune për një mjek/e, specialiste/e të Pediatrisë.

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës më 31 mars të këtij viti kishte hapur konkurs pune për një mjek/e, specialiste/e të Pediatrisë nl Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë, raporton SuharekaOnline.

  • Një mjek/e specialist/e të pediatrisë.
  • Kohëzgjatja e kontratës: Sipas Ligjit të Punës Nr.03L-212/Për periudhë të pacaktuar (puna provuese 6 muaj)
  • Orari i punës: 40 orë në javë.
  • Koeficienti: Fr./H-Doktor-specialisht-H-659/1
  • Vendi i Punës: QKMF-Suharekë
  • Mbikqyrja:Drejtori i QKMF-së” thuhet ndër tjerash në njoftimin e Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies sociale në Suharekë

Ndërsa, gjatë ditës së mërkurë Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë ka publikuar listën e 3 kandidatëve, specialist të pediatrisë.

  1. Dr. Safete Shurdha Specialiste e Perdiatrisë dosja: 06. Nr.649
  2. Dr. Adelina Nishiqi Specialiste e Pediatrisë dosja: 06. Nr. 668
  3. Dr. Gjelbrime Koçinaj Specialiste e Pediatrisë dosja: 06. Nr. 669
RAPORTO