Konkursi për dy mjek/e në QKMF-Suharekë, publikohet lista e aplikantëve

Konkursi për dy mjek/e në QKMF-Suharekë, publikohet lista e aplikantëve
Eurolinda Zenelaj

23.03.2021 / Suhareka

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqeniës Sociale në Suharekë ka publikuar listën e aplikantëve të konkursit për dy mjek/e të praktikës së përgjithshme në QKMF-në e Suharekës.

DSHMS-Suharekë ka bërë të ditur se duke u bazuar në konkursin e datës 02.03.2021 Nr. 06/568 për vendin e punës: Dy mjek/e të praktikës së përgjithshme në QKMF në Suharekë kanë konkuruar këta kandidatë:

  1. Genc Berisha 06. Nr. 531
  2. Musli Elshani 06. Nr. 539
  3. Egzona Berisha 06. Nr.544
  4. Drenushë Gashi 06. Nr. 553
  5. Besian Gashi 06. Nr. 554
  6. Faik Maliqaj 06. Nr 555
RAPORTO