Konkursi për 13 mësimdhënës, DKA-Suharekë publikon rezultatet përfundimtare

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Suharekës më datë 10 shkurt të këtij viti kishte hapur konkurs pune për 13 mësimdhënës në disa shkolla të komunës.

Pas përfundimit të testit me shkrim dhe intervistës me gojë, Drejtoria e Arsimit në Suharekë ka publikuar rezultatet përfundimtare, ku edhe ka dhënë vendimin për pranimin në punë sipas konkursit, raporton SuharekaOnline.

DKA-Suharekë ka njoftuar se Komisioni Përzgjedhës për zhvillimin e procedurave për themelimin e e punës në bazë të kushteve dhe kritereve të përcaktuara sipas konkursit 05 nr.256 të datës 10.02.2021, pas përfundimit të intervistës me gojë mori këtë vendim:

RAPORTO