Komuna e Suharekës shpall konkurs për dy mësimdhënës/e dhe një punëtor teknik

Komuna e Suharekës shpall konkurs për dy mësimdhënës/e dhe një punëtor teknik
Saranda Bytyçi

14.05.2021 / Suhareka

Drejtoria e Asimit në Suharekë ka hapur konkurs pune për 2 mësimdhënës për disa shkolla të komunës dhe një punëtor teknik.

Sipas konkursit kërkohet një mësimdhënës/e e mësimit klasor në SHFMU ” Dëshmorët e Greikocit” në Greikoc, dhe një mësimdhënës/e e mësimit klasor në SHFMU “Edit Durham” Mushtisht- paralelja Delloc.

Gjithashtu kërkohet edhe një punëtor teknik për shkollën fillore në Duhël-paralelja Dragaqinë.

konkursi-nr.890

RAPORTO