Komuna e Suharekës shpall konkurs për 5 roje (sigurim fizik)

Komuna e Suharekës duke u bazuar në Ligjin e Punës dhe kërkesës së Drejtorisë për Administratë shpall konkurs për 5 roje(sigurim fizik).

Sipas kësaj shpallje thuhet se kohëzgjatja e kontratës është për periudhën 4 mujore.

LEXO EDHE:  Ambient i pastër, 4559 kontenjerë do të shpërndahen në fshatrat e Suharekës