Komuna e Suharekës shpall konkurs për 5 roje (sigurim fizik)

Komuna e Suharekës shpall konkurs për 5 roje (sigurim fizik)
Herolind Bytyçi

21.10.2020 / Suhareka

Komuna e Suharekës duke u bazuar në Ligjin e Punës dhe kërkesës së Drejtorisë për Administratë shpall konkurs për 5 roje(sigurim fizik).

Sipas kësaj shpallje thuhet se kohëzgjatja e kontratës është për periudhën 4 mujore.

Afati i aplikimit mbetet i hapur tetë (8) ditë që nga dita e publikimit së shpalljes (që nga data 21 tetor 2020).

RAPORTO