Komuna e Suharekës shpall 11 vende të reja pune për shërbime të veçanta për periudhën 6 mujore

Komuna e Suharekës duke u bazuar në Ligjin mbi mardhëniet e detyrimeve të mërkurën ka publikuar shpalljen publike për angazhimin e punëtorëve me marrëveshje për shërbime të veçanta.

Sipas kësaj shpallje thuhet se kohëzgjatja e marrëveshjes për shërbime të veçanta e kontratës është për periudhë 6 mujore.

Numri i vendeve të reja të punë është gjithsej 11 vende dhe varësisht prej angazhimit dhe drejtorive paga mujore do të jetë 400 € dhe 450 € bruto.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.