Komuna e Suharekës pranon 4 kamionë për pastrimin e ambientit

Komuna e Suharekës është përfituese e një tjetër donacioni nga Japonia. Ka qenë kryetari i komunës Bali Muharremaj ai që ka njoftuar dhe pranuar marrjen e katër kamionëve për pastrim nga Japonia.

Suhareka që shquhet si një nga qytetet më të pastërta në Kosovë, tani do ta ketë më të lehtë ruajtjen e ambientit dhe krijimin e një mjedisi më të mirë për qytetarët.

“Sot Komuna e Suharekës përfiton një donacion tjetër nga Japonia, 4 kamionë për pastërtinë e ambientit. Falenderim i përzemërt për Popullin Japonez dhe u jemi mirënjohës gjithmonë” shkruan Muharremaj në njoftim.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.