Shpresë* Komuna e Suharekës ndan mirënjohje me gabime drejtshkrimore

Drejtoria për Kulturë, Rini, Sport dhe Mërgatë në Komunën e Suharekës ka lëshuar një mirënjohje me gabime drejtshkrimore dedikuar një sportisti.

Në mirënjohjen që sportisti ka pranuar është shkruar “Shpres e Sportit” në vend të “Shpresë e Sportit”, apo “Shpresa e Sportit”.

Përveç mirënjohjes, i njëjti gabim ishte bërë edhe në kupën që i ishte dhuruar nga Drejtoria e Komunës së Suharekës.

Madje në fund të mirënjohjes është e nënshkruar edhe nga vet kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.