Komuna e Suharekës ndan 60 mijë euro për ndërtimin e disa rrugëve lokale në Vraniq

14.05.2024

Sipas njoftimit të komunës bëhet e ditur se janë ndarë 60,000 euro për ndërtimin e rrugëve lokale në fshatin Vraniq, raporton SuharekaOnline.

Komuna e Suharekës ndan 60 mijë euro për ndërtimin e disa rrugëve lokale në Vraniq Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës ka njoftuar se do të ndërtohen rrugët lokale si: “Dyrrahu”, “Udha e Shkronjave” dhe rrugë të tjera lokale në Vraniq.