Komuna e Suharekës ndan 5,500 euro për renovimin e bibliotekës së qytetit “Hajdin Berisha” dhe shtëpive të kulturës në Samadrexhë e Nishor

24.12.2022

Komuna e Suharekës ka njoftuar për dhënie të kontratës për ndërtimin dhe rregullimin e infrastrukturës për bibliotekën e Qytetit të Suharekës “Hajdin Berisha”. Në njoftimin e Komunës së Suharekës poashtu bëhet e ditur se poashtu do të rregullohet edhe shtëpia e kulturës në Samadrexhë (renovimi i shtëpisë së kulturës në Nishor)- punë shtesë, raporton SuharekaOnline. […]

Komuna e Suharekës ndan 5,500 euro për renovimin e bibliotekës së qytetit “Hajdin Berisha” dhe shtëpive të kulturës në Samadrexhë e Nishor Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës ka njoftuar për dhënie të kontratës për ndërtimin dhe rregullimin e infrastrukturës për bibliotekën e Qytetit të Suharekës “Hajdin Berisha”.

Në njoftimin e Komunës së Suharekës poashtu bëhet e ditur se poashtu do të rregullohet edhe shtëpia e kulturës në Samadrexhë (renovimi i shtëpisë së kulturës në Nishor)- punë shtesë, raporton SuharekaOnline.

Komuna e Suharekës ka bërë të ditur se për këto punime në bibliotekën e Qytetit të Suharekës “Hajdin Berisha” dhe renovimin e shtëpive të kulturës në Samadrexhë dhe Nishor ka ndarë 5,500.00 euro.