Komuna e Suharekës kërkon një shofer për QKMF-në që njeh edhe gjuhën serbe

Komuna e Suharekës përkatësisht Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale të martën ka hapur konkurs për pranimin e një vozitësi në kuadër të QKMF-së.

Sipas konkursit të publikuar nga kjo drejtori i punësuari do të lidh kontratë provuese për 6(gjashtë) muaj me mundësi vazhdimi, shkruan SuharekaOnline.

Nga kandidatët kërkohet që të kenë përvojë pune një vit, patentë shofer kategori B, njohja e gjuhës shqipe dhe serbe.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.